Sparring

FOQUS salg er det friske nye pust til en meget teoretisk funderet konsulentverden. Vi adskiller os fra de øvrige konsulentfirmaer i branchen ved at være mindre akademisk og teoretisk, men i stedet meget mere praktisk orienteret i tilgangen til opgaveløsningen. Vi er jordnære og tager opgaven ned på jorden – og løser den!

Trænger du til at få belyst en udfordring med friske og erfarne øjne, så er vi det rigtige match. Har du verdens bedste produkt, men er det samtidig verdens bedst bevaret hemmelighed – så brug os til at slå hul på markedet og få gang i salget. Er dit salgsarbejde altid én lang overspringshandling, så brug os som ”indpisker” – vi tager ansvar for struktur og handling og hjælper dig med at få sat system i dit salg.

Coaching og personlig udvikling

Brug os også til coaching og personlig udvikling. Oplever du at dine udfordringer skygger for dine muligheder, har du svært du svært ved at danne dig et overblik og finde en farbar vej – så kontakt os for personlig udvikling/coaching. Vi kigger på din situation objektivt og fordomsfrit og giver dig samtaler og værktøjer, som giver dig mulighed for refleksion, eftertanke og adfærdsændring. Bag enhver samtale og coachingsession ligger nøgleordene tillid og fortrolighed.

Når vi arbejder med coaching og personlig udvikling er vores metoder og værktøjer blandt andet inspireret af vores samarbejde med Arne Dam Ravn.
Vurderer vi, at dine udfordringer er af stressmæssig karakter, anbefaler vi en uforpligtende samtale med Arne Dam Ravn fra: key2yourlife.dk.

Arne Dam Ravn

 • Med os ombord får du:
  • Friske og erfarne øjne på din virksomhed
  • Større motivation
  • Øget tilfredshed blandt dine medarbejdere og samarbejdspartnere
  • Regelmæssige udviklingssamtaler
  • Løbende mentoring, coaching og resultatopfølgning

 

 • Eksempler på opgaveløsning:

  -Salgs- og resultatmæssig sparring med ejere, ledere og bestyrelse
  -Udarbejdelse af strategier og handleplaner samt medvirken til implementering af disse i   virksomheden
  -Udvikling af salgsafdelingen
  -Individuel udvikling af sælgere
  -Personligheds/type test af medarbejdere
  -Karriererådgivning
  -Udarbejdelse af realistiske budgetter og mål
  -Opfølgning på budgetter og mål

Kontakt mig

Få hjælp til:

Skriv til mig:
steen@foqussalg.dk

Ring:
Tlf. 2262 0401

FoQus Salg
Askehaven 18

4500 Nykøbing Sjælland

CVR. NR.: 34124523

FoQus Salg 2021 © All Rights Reserved.