Netværk

Alt salg bygger på relationer – fordi mennesker handler med mennesker!
FOQUS salg er en del af noget større. Vi har gennem årene har etableret et stærkt og professionelt netværk, som vi ikke er bange for at bringe i spil såfremt produkt, organisation og marked matcher.

Samtidig har vi blandt andet været med til at udvikle og drive Erhvervsklubben, der har eksisteret siden 2011, har ca. 250 medlemmer og er Vestsjællands største erhvervsnetværk.

Da vi om nogen kender værdien af netværk og sparring, har vi naturligvis selv et professionelt kompetencenetværk, hvor vi trækker på de ressourcer og kompetencer, vi ikke selv besidder. Dette er din garanti for, at vi altid leverer den rette kompetence til opgaven.

Vil du have inspiration til at udvikle og facilitere et erhvervsnetværk eller afholdelse af regelmæssige events og arrangementer for kunder og samarbejdspartnere, så er vi de helt rigtige at kontakte – vi har mere end 10 års erfaring!

 • Med os ombord får du:

  -Ro og overblik omkring dit arrangement
  -Du er vært – vi er facilitator
  -Vi står for det praktiske – du står for det hyggelige og kundeplejen

 • Eksempler på opgaveløsning:

  Invitér dine kunder og samarbejdspartnere på biograf for-premierer på de store blockbuster-film, spændende foredrag, golfarrangement, koncert, fodboldkamp – kun fantasien sætter grænser! Vi sørger for alt lige fra invitation, lokation, opfølgning – til tak for i aften.
  Vi kan udvikle og drive din fremtidige kundeklub
  Inviter dine kunder og samarbejdspartnere på fredagsbar med både aktivt og hyggeligt indhold.

Kontakt mig

Få hjælp til:

Skriv til mig:
steen@foqussalg.dk

Ring:
Tlf. 2262 0401

FoQus Salg
Askehaven 18

4500 Nykøbing Sjælland

CVR. NR.: 34124523

FoQus Salg 2021 © All Rights Reserved.